Home Articles BECE 2023 Timetable Ghana – PDF Download

BECE 2023 Timetable Ghana – PDF Download

20
0

BECE 2023 Timetable Ghana – PDF Download | This is to notify all prospective candidates that the management of the (BECE) has published the examination timetable for 2022. The drafted and approved BECE exam timetable contains a scheduled list of subjects offered.

More so, the examination timetable contains time and venue for all the papers that have been scheduled for the current academic session. The examination timetable hints at the BECE exam schedule for all prospective candidates. See below, the BECE exam schedule.

WAEC BECE FINAL EXAMNATION TIMETABLE FOR 2022 

DATE SUBJECT/PAPER DURATION TIME
   

 

Monday,

17th October, 2022

Social Studies 2 (Essay) 1 hour 9.00 a.m.-10.00 a.m.
Social Studies 1 (Objective) 45 minutes 10.00 a.m.-10.45 a.m.
Information and Communication Technology 2(Essay)  1 hour 15 minutes  1.00 p.m. – 2.15 p.m.
Information and Communication Technology 1 (Objective)  45 minutes  2.15 p.m. – 3.00 p.m.
   

 

Tuesday,

18th October, 2022

Mathematics 2(Essay) 1 hour 9.00 a.m.-10.00 a.m.
Mathematics 1(Objective) 1 hour 10.00 a.m.-11.00 a.m.
Basic Design and Technology 2 (Essay)  1 hour 15 minutes  1.00 p.m. – 2.15 p.m.
Basic Design and Technology 1 (Objective)  40 minutes  2.15 p.m. – 2.55 p.m. 

   

 

Wednesday,19th October, 2022

English Language 2(Essay) 1 hour 10 minutes 9.00 a.m. – 10.10 a.m.
English Language 1(Objective) 35 minutes 10.10 a.m.-10.45 a.m.
Religious and Moral Education 2(Essay) 1 hour 1.00 p.m. – 2.00 p.m.
Religious and Moral Education 1(Objective)  45 minutes  2.00 p.m. – 2.45 p.m.
   

 

 

Thursday, 20th October, 2022

Integrated Science 2(Essay) 1 hour 15 minutes 9.00 a.m. – 10.15 a.m.
Integrated Science 1(Objective) 45 minutes 10.15 a.m.-11.00 a.m.
Ghanaian Language and Culture 2(Essay)  1 hour  1.00 p.m. – 2.00 p.m.
Ghanaian Language and Culture 1 (Objective)  45 minutes  2.00 p.m. – 2.45 p.m.
Friday,21st October, 2022 

French 2(Essay) 45 minutes 9.00 a.m.-9.45 a.m.
French 1(Objective) 1 hour 9.45 a.m.-10.45 a.m.

NOTES

  • Both papers for each Subject are to be taken at one sitting without
  • DIFFERENCE IN TIME ON QUESTION PAPER AND TIMETABLE

Where the duration indicated on the question paper differs from that on the timetable, the one on the question paper should be followed.

  • EXTRA TIME FOR VISUALLY AND HEARING IMPAIRED CANDIDATES

Visually and hearing impaired candidates should be allowed one and half (1½) times the time allotted to other candidates.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here